Personal training bij AT The Gym betekent bij ons ook echt ‘personal’. Dit houdt in dat u 60 minuten lang persoonlijke aandacht krijgt van één van onze gecertificeerde trainers.

Of u nu topsporter of beginner bent, of u nu spieren op wilt bouwen of vet wilt verliezen, bij ons kunt u met ieder niveau terecht voor personal training door onze uitgebreide scholing. Alle trainers hebben de Personal Training Course bij Menno Henselmans gevolgd, welke gebaseerd is op wetenschappelijke onderzoeken. Hierdoor weten onze trainers precies hoe het lichaam werkt en dit kunnen zij toepassen op u als individu.

Persoonlijk voedingsadvies

Omdat voeding een groot deel van uw resultaat vormt, nemen we dit mee in uw traject. We berekenen uw caloriebehoefte en geven u uitgebreid, persoonlijk voedingsadvies. In combinatie met de training die u bij ons volgt, is dit een uitstekende basis om uw doelen te behalen.

Beste fitnessapparatuur

Bij AT The Gym maken we altijd gebruik van de nieuwste apparatuur van het merk Technogym, de nummer 1 fitnessleverancier van de wereld. Wij bieden u hiermee de gelegenheid om te trainen op het gebied van cardio, krachttraining en functionaliteit. Naast de innovatieve apparatuur in de gym, kunt u ook gebruikmaken van het dakterras. Op dit dakterras waant u zich buiten in een park terwijl u gebruikmaakt van onze outrace.

Bedrijfsfitness

Als werknemer in het bedrijfsleven zit u al snel het grootste gedeelte van de dag achter uw bureau of bij verschillende meetings/vergaderingen. Sporten en bewegen verbetert de werksfeer en zorgt voor fittere mensen, zowel fysiek als mentaal. Een uurtje sporten heeft al direct effect op het leveren van betere werkprestaties, het effectief indelen van tijd en het omgaan met werkdruk. 

AT The Gym biedt u de mogelijkheid om meer te bewegen na of tijdens een dag op kantoor. U kunt gebruikmaken van een personal trainer of samen met uw collega’s een circuittraining volgen onder begeleiding van een personal trainer.

Bent u geïnteresseerd in bedrijfsfitness of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Small group training

Heeft u belangstelling voor sporten in een groep maar wilt u dit met uw eigen familie/vriendengroep doen? Dan bieden wij u ook de mogelijkheid tot ‘small group training’. U traint onder begeleiding van een personal trainer in een groep van minimaal 3 tot maximaal 10 mensen. Ook hiervoor kunt u gerust gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.

Samenwerking met fysiotherapeut

Bij AT The Gym hebben we een samenwerkingsverband met topsport fysiotherapeut Niels Simons van FYTR. Hier kunt u terecht voor (sport)blessures zoals heup-, knie-, enkel- en (lage)rugklachten. Ook voor postoperatieve trajecten zoals kruisbandletsels kunt u bij hem terecht. Bezoek FYTR voor meer informatie.